123456789

Runoilija memyselfandi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en kaipaa sua, vaan mä kaipaan sitä tunnetta
jonka sain aina kun mä olin sun kanssa
se tunne oli ainutlaatunen, korvaamaton
ja se sai miettii, tässä mun paikka kai nyt sit on

Sitä jatku pitkään, kuukausii, lähes vuosi
ja yksinhän tääl seisotaan loppupeleis kuitenkin
mä en jaksanu enää yrittää juosta sun perääs
tajusin et aika on irti päästää, päästää sut menemään

Nyt kuljetaan omii polkui ja vaik välil kaipaanki
ja välil mietin pääni aina uudelleen ja uudelleen puhki
mitä jos mä oisin tehny kaiken toisin
mitä jos se ei ois mennykkään niin

Ja nyt kuitenkin oon ehkä onnellisempi yksin
kun ei tarvii miettii joka hetki, mitä mä tein väärin
vaikka toisinaan kaipaa sitä jotakin elämään
mut ehk se tulee vastaan, ehkä jossain vaihees elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot