Nimetön

Runoilija memyselfandi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja taas mä mietin kui yksinäinen oon
ja kaipaan rakkautta ja jonkun viereen
Voisin haluta vaikka sut mun kainaloon
mut kun sä et tunne samoin, mitä teen

Sä oot mun mielessä enemmän ku ennen
en uskalla sulle mun tunteita näyttää
Mä nään susta unia enemmän ku ennen
sä voisit olla se, joka kaikki mun unelmat täyttää

Mut mitä teen, kun mul ei usko riitä
että sä jä mä, no se siitä
Ja kun sä aina tuut vastaan
saan perhosia vatsaan

Mut koskaan en uskaltais sitä tunnustaa
mä voisin sua rakastaa
Jos sä viitsisit mun haavat parantaa
ja olla se joka ei mun viereltä katoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot