Ristiriitainen

Runoilija memyselfandi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olin uskomattoman onnellinen
leijailin lähellä pilviä
Mut mä koin tyhmyyden
joka vei mua kauemmas susta

Mä mietin sua joka päivä
ja ajattelen itsekseni
Entä jos oisit vielä tässä
entä jos oltais yhdessä

Maailma tuntuu suurelta yksinään
mä etsin syitä elämään
Ei mikään oo ennallaan
ja maapallo pyörähtää taas

On vuosia kulunut
ja mä olen muuttunut
En enää käsiisi vajoaisi
Enkä maailmalle huutaisi

Mä rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot