Nimetön

Runoilija memyselfandi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne sanat oli liian suuria mun suuhun
''mä rakastan sua'', ei musta ollut silloin muuhun
Mä olin yksinäinen, nuori ja tyhmä
en tajunnut seurauksia mun hölmöilyistä

Jälkeenpäin on helpompi nauraa
ja ajatella, kaikki se oli turhaa
Mut ilman niitä kokemuksii oisin sitäkin tyhmempi
ja nyt voin sanoo, oon kasvanu paljon henkisesti

Ja oon tyytyväinen siit, et menneitä ei voi muuttaa
koska sillon en ehkä ois mitä oon nyt
Mä oon onnellinen ja ennen kaikkee vahva
enkä enää maailmaan niin helvetin väsynyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot