Hetken lyhyen tuntenut sinut olen...

Runoilija Romeo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 4:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1987

Rakkaus on kuin autolla ajaminen humalassa.

Luulet, että pystyt siihen ja itsevarmuudella koet sen. Kaikki on hyvin ja parasta, helppoa olla.

Kunnes kaikki menee vituiksi. Katastrofi, satutat ihmistä ketä et halunnut ja elät siinä syyllisyydessä lopun ikäsi.

Kappas. Se ei koskaan pääty hyvin. <3

 

Vasta hetken sut tuntenu oon, mut jo nyt viet mut mun onneni viidakkoon.
Sun kasvosi kauniit ja suloiset, sun hiukset niin ihanan pehmoiset.
Haaveissani hahmon nähnyt olen, mutta en kasvoja sen ihmisen.
Ihanan
Hellän
Rakkaimman
Muistan sut vielä kauan aikaa, vaikka mun unohtaminen veis sulta vain hetken aikaa.
Sä mulle jo niin rakas nyt olet, sä ymmärrät mua, lohdutat mua, autat mua.
Joskus voin vain toivoa että takasin voin jotenkin maksaa, koska sä annoit mulle voimia jaksaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, pidin :)

Siis niin ihana, et oon ihan sanaton <3

kaunista luettavaa

Mitä lällyy...blääh.
no ei todellakaan, kaunis on runosi!
kyllä rakkaus on ihmeellistä...

vaikka tulikin vähän fiilis, että tämä on luettu jossain monta kertaa aikaisemminkin, niin se on selvää että tämä tunne antaa hirvittävän määrän voimaa kirjoitaa suoraan sydämestä. jos ei tyttös käy täällä näitä lukemassa, niin näytä ihmeessä. hurmaa varmasti kaikki Sallat mennen tullen! :)

Ihana,kaunis,sydäntä riipaiseva ja kyyneliä silmiin tuova runo. <33

Tää on ihana tulee tippa linssiin taas sinkkuilu alkaa mulla :`(

rakastuminen on kaunista. Onnellisuutta.
Muista pitää kiinni siitä mikä on tärkeää.
Pidin tästä.

No nyt on Romeo löytänyt Julian. Hieno runo rakkaalle.

Ihana runo..Ja oot saanu puettua hyvin sanoiksi tunteet...

ihanan suloinen runo :D

Niin.. Siirappimaisen rakastunutta.
Ihanaa! :)

Ihana, varmasti myös ihminen jota tätä kirjoittaessa olet ajatellut tyksii. aika-sanalle olisi voinut keksiä synonyymin tuohon yhteen kohtaan, mutta muuten kivoja riimejä on itikka taas saanut aikaan :D

oi ku södee.. :)
pidä kiinni siit Sallasta.. onnee teille!!

kaunis on totisesti..

kaunista <3 :)

voi kiitos ja SAMOIN!! <3 tämä on aivan ihana runo!!! ehkäpä paras kaikista teoksistasi.. :)

Ihana rakkauden tunnustus!

Ihanan hellyyttävän mahtava runo omalle rakkaalle ;)

Herkkää ja siirappista, uppoaa oikeanlaiseen mielentilaan. Ajatuksena kaunis. Rivitys tässä mielestäni hieman jurmii, sillä tämä on vähän painava könttä. Tämä voisi olla jollain tapaa herkempi ja kevympi ja kauniipi katsella, jos se olisi rivitetty ilmavammin.

Mutta parhaat tulee Nastolasta :)

voi ku söpö :)

Jotain hienoa.. jotain rakastuneen tekstiä :P nautihan nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot