Nimetön

Runoilija Omituinen-otus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleitä vähän päästän, mutta en niitä kokonaan valtaan päästä

Mitä mun pitää tehdä ennen kuin kukaan huomaa,
ottaa minut suojaan, siipien alle turvaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyynelhelmet ehkä puhdistavat mielen. Joskus toisin voi myös ilosta itkaista.

Surullisen koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot