suolaista makeaa

Runoilija Omituinen-otus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on se elämän suola, joka ajaa eteenpäin?

Ehkä suola onkin sokeria?

Halpaa humalaa, hetken kestävää hupia vaan.
Makeaa, mutta helposti niin sulavaa.

Kestävästä ja kirpeästä makeaan loputtomaan kujaan taas.
Haaveiden euforiaan, kaukaiseen mahdottomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot