Nimetön puu

Runoilija Pikkurilli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12 vuotias pirtsakka tyttönen, joka pelaa jalkapalloa ja laulaa.
 

Kyyneleet vierivät,
kun kosketan karheaa kaarnaasi.

Silmissä sumenee kun katson pituuttasi,
mutta tänään ja huomenna,

olet vain Nimetön Puu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisuudessaan todella kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot