Luovutan

Runoilija Pikkurilli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12 vuotias pirtsakka tyttönen, joka pelaa jalkapalloa ja laulaa.
 

Silmäni sumenevat,
kaiken unohtavat.

Kyyneleet käyvät silmissäin,
mutta ovat liian väsyneet
valumaan alaspäin.

Niinhän tässä aina käy.

Luovutan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tuosta kielikuvasta liian väsyneistä kyyneleistä.

Pidän tuosta kielikuvasta liian väsyneistä kyyneleistä.

 

Käyttäjän kaikki runot