Sanoja

Runoilija Miss Parkkipaikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vienyt ja tuonut.
Muokannut.

Ja sitä olen myös muokannut.
Koska onni onkin
olemassa.
 

Huomasitko,
kun ryntäsit ulos,
että veit mukanasi:

-Sydämeni
-Onneni
-Sanani

Ja runoistani tuli

tyhjiä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on välillä raastavaa..
 

Käyttäjän kaikki runot