Keskustelu

Runoilija Miss Parkkipaikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vienyt ja tuonut.
Muokannut.

Ja sitä olen myös muokannut.
Koska onni onkin
olemassa.
 

Me puhumme.

Mutta emme käy samaa keskustelua.

Minä en kerro.

Ja sinä et kysy.
 

Viaton päiväkahvikeskustelu,
jonka jälkeen sisällä väräjää.

 

Liikaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

  • Raadollisen surullinen, 
  • toisaalta ehkä helpottavakin ja 
  • ainakin rehellinen ja näkevä, 
  • tasapainoisen oloinen.

Kiitos kommentista. Helpottava kuvaa ehkä parhaiten tätä runoa.

Kertoo vähän, paljon.
Kiitos kommentista! :)
Niinhän se on...sanotaan ja kuuntelija ei kuuntele.
Kuin tyhjä olo, ehkä poismeno on ainut vaihtoehto?
Niin, sinähän olet nyt sankari ;) Onneksi olkoon!
 
tässä tekstissä on kyllä jotai todella hienoa, arkista ja silti koskettavaa. aina se ei ole sama keskustelu vaikka haluaisi.
Hienosti kirjoitettu, tekstistä välittyy  hyvin "puhumattomuus"  oikeista asioista.
Tuli tästä mieleen vanha ajatukseni... Että tärkeimmät asiat tapahtuvat ikään kuin "sivuraiteella", vaikka konkreettinen oleminen porhaltaa päärataa.
 

Käyttäjän kaikki runot