Katselin revontulia

Runoilija Miss Parkkipaikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vienyt ja tuonut.
Muokannut.

Ja sitä olen myös muokannut.
Koska onni onkin
olemassa.
 
Tähtitaivaassa on tänä talvena ollut lohdun tuntoa:

Kuinka moni muu on niitä katsellut ennen minua?
Ja minun jälkeen?

Myös sinä, joka olet mietteissäni, katsot samoja tähtiä.
Se on lohdullista.

Minulla on aina tähdet, vaikken sinua saanutkaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot