rikottu

Runoilija cygne

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 23.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori nainen, jonka sisällä on tunteiden pyörremyrsky.
 

päätit
minut haluat

piiritit
sisälleni löysit

viettelit
sydämeni sait

vihdoin kun sait mitä tahdoit
katosit

minut rikoit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot