Sinun kanssasi

Runoilija ElonOnnetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1990

liikaa tunnetta...
 

Sinä nostit minut pilviin niin pehmeisiin,
päällystit ne kultareunoilla,
päästit minut irti ja vapaaksi

Yhdessä nousemme korkeammalle kuin koskaan,
se kaikki mikä ei ollut mahdollista,
on sinun kanssasi mahdollista.

Annat minulle vapauden elää
sinun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on elämän tuuli, joka kuljettaa
ja nostaa pilviin ;) Ihana runo, josta
ammennan iloa ja valoa, kiitän ;)

 

Käyttäjän kaikki runot