Saisinpa....

Runoilija ElonOnnetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1990

liikaa tunnetta...
 

Saisinpa kirjoittaa vielä runon sinusta
siitä miten rakastunut olen

siitä miten vihreät silmäsi olisivat silmissäni

koittaisipa se aamu kun kävisimme yhdessä onnea päin..

Kestääkö sydämeni sen ajan kun huomaat jälleen minut... ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo =) en voi muuta sanoo!

Viehättävän hauras, hienovaraisen surumielinen tunnelma.

Samaa toivoisin itsekkin :)

 

Käyttäjän kaikki runot