Nimetön

Runoilija piukula

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä. Kunnolla.
 

Punaisia pilkkuja. Keltaisia pisteitä. Punaisia huutomerkkejä.
Mustalla pohjalla. Migreeniin asti.
Pitkä matka, yöllä, ilman kenkiä. Asfaltilla.
Mietin miten käy.
Jäätä vai lämpöä on seuranani
viikon päästä tai huomenna.

Odotan. Kohta vihreä on päällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot