Tähdet

Runoilija piukula

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä. Kunnolla.
 

Tähtiä. Elämässäni.
Omalaatuisia.
Hevosia ja aaseja.

Niitä he ovat. Valkoisia ja mustia. Unohtamatta ruskeita.
Sykkivät ja välillä sammuvat.
Välillä Kanarian aurinko heitä lämmittää
joskus minun sydämeni.
Aina löytyy jostain oma aurinko.

Tähtiä. Mitä muutakaan.
Unohtumattomia. Elämän alkoholi.

Mikään ei ole ikuista, paitsi tähdet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpöinen, kesänmakuinen ja piristävä. Lopetus ruhtinaallisen paradoksaalinen, tämä piti sykkeessään ja siitä pidin, kiitos.

Hienosti kirjoitettu!

Lämpöinen, kesänmakuinen ja piristävä. Lopetus ruhtinaallisen paradoksaalinen, tämä piti sykkeessään ja siitä pidin, kiitos.

Hienosti kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot