Ylihuolehtivaisuus

Runoilija piukula

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä. Kunnolla.
 

Pala paperia
se tuo muutoksen, ikävän.

Huutoa ja kyselyitä.
Epätavallisia vastauksia, valheita.

Omatunto ikävä,
silmät loistaen kuin järvi kesäpäivänä

Tuska liiallinen.
Ymmärrys heillä nollassa
Olen oikeasti fiksu tyttö
He katsovat vain utuisien ja kiinniolevien silmiensä takaa.
Ovat horroksessa
Eivät tunne minua, ainakaan kuten minä haluaisin

Mutta minä yritän ymmärtää.
Yritän.

Toivon vain jaksavani
vielä kerran ymmärtäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot