Vuodenajat

Runoilija kiukkuinenkissa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennuksesta voi toipua?
 

Minua väsyttää,
anna minun levätä

Sulkea silmät, olla vain hiljaa

On niin pimeä

Matalapaine kuuluu säähän, ne sanoo
Kaamosmasennus

Takki auki, tuulee sisälle
palelee ja kolottaa

Haluan vain nukkua

Ensimmäinen auringonsäde, kuuraa kasvoilla
ja se on siinä

Hymyilyttää

On kevät

Selite: 
Kirjoitettu tämän vuoden SakuStarsiin, teemana 'Aurinkoa ja energiaa'. En kuitenkaan osallistunut, koska ennakkosarjoista kirjoitelmat ja runot kuuluvat samaan sarjaan enkä voinut osallistua kumpaankin.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin mieleiseksi tuli luettuani
toteutus verraton

Kivasti kerrottu,
Keväthän tulee joka vuosi.
Kaamosaika on rankkaa.

 

Käyttäjän kaikki runot