Kun mieli sairastaa

Runoilija kiukkuinenkissa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennuksesta voi toipua?
 

Nauttia elämästä:

siitä, mitä on,

auringonvalosta,
hyvistä muistoista,
lämpimistä vaatteista,
puhtaista lakanoista

Että ei anna surulle valtaa

ei vihaa

~ Elämällä on annettavaa. ~

Mutta kun tuntuu ettei tunnu ollenkaan

Sävyt vain eriasteisia harmaita
ja aina vain paleltaa

Luuletko sinä, ettei sitä yritä?

Ettei yritä niin pitkään että kynsiin sattuu
roikkua reunalla saamatta otetta

Se ei ole asennekysymys

Se on vain jotain

mihin minä en kykene

Selite: 
Milloin minulle annettiin lomake, [ ] Kyllä, haluan sairastua masennukseen, koska olen niin uskomattoman laiska ja se, että joutuu työskentelemään monikertaisesti enemmän kuin muut ihmiset saavuttakseen samoja asioita, sopii luonteeseeni aivan kerta kaikkisen mahtavasti! [ ] Ei, olen mieluummin terve? Ja millä oikeudella kuvittelet minun ruksittaneeni ensimmäisen?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot