Kännissä

Runoilija kiukkuinenkissa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennuksesta voi toipua?
 

Sinä olit humalassa, otit minusta kiinni
Pyysit anteeksi

Minä suutelin otsaasi,
kerroin välittäväni

Meillä molemmilla oli kyyneliä silmissä

Aamulla teeskentelimme, ettei mitään ollut tapahtunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo tulee lähelle... hieno !

Oih. Eletty. Koettu. Teeskennelty. Silti ei aiemmin vielä ollut kirjoitettu. Tykätty!

 

Käyttäjän kaikki runot