yksinkertaisesti sinun

Runoilija Kvartetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004
Viimeksi paikalla: 29.1.2018 1:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin käy, käy parhaiten

Toivottavasti saat tai koet runojani lukiessasi jotain ajatuksia, tunteita tai edes jotain niihin viittaavaa. Silloin näiden julkaisulla täällä on myös jokin muu merkitys kuin se oma henkilökohtainen. Tosin tiedä sitten ikinä, mitä se kokonaisuudessaan on.

Kannustan kritisoimaan, ja antamaan rakentavaa palautetta. Tai rakentamatonta. Mitä vaan.

Kannustan myös suuresti kokemaan. Kokemaan jotain omakohtaista runojen kautta. Siispä jätän omat tulkintani itselleni, ja jätän pallon tähän. Ota se, tai älä ota.

Elä hetkessä
 

Jos voisin kirjoittaa sinusta
niin kuin haluaisin,

ikuistaisin vain ääntäsi,
tapaasi hengittää,
kahinan, joka kuuluu,
kun liu'utan sormeani selkääsi pitkin,
sen äänen,
jonka vain rakkauden enkelit kuulevat.

ikuistaisin vain tuoksusi,
kätkisin sen jokaiseen haaveeseen,
joihin uppoutuisin,
aina silloin kun se
ei olisi sopivaa.

ikuistaisin vain sen miltä sinä tunnut,
joka ikisen millimetrin,
sen miltä ihosi maistuu suihkun jälkeen,
kun suutelen sinua
olkapäälle

kaiken muun pitäisin itselläni,
ja ehkä nämäkin.
Kyllä maailma huomaa
rakkauden palon silmistäni.
Ja vaikka tämä kestäisi
yhteisellä matkallamme vain hetken,
olen varma,
että hullaannun sinusta myös joulun jälkeen,
toivon sinut joka vuosi syntymäpäivälahjakseni,
rakastan sinua joka päivä,
ja jaan kaiken sinun kanssasi.

Sillä yksinkertaisesti, me vain olemme yhtä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot