fantasia

Runoilija Kvartetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2004
Viimeksi paikalla: 29.1.2018 1:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin käy, käy parhaiten

Toivottavasti saat tai koet runojani lukiessasi jotain ajatuksia, tunteita tai edes jotain niihin viittaavaa. Silloin näiden julkaisulla täällä on myös jokin muu merkitys kuin se oma henkilökohtainen. Tosin tiedä sitten ikinä, mitä se kokonaisuudessaan on.

Kannustan kritisoimaan, ja antamaan rakentavaa palautetta. Tai rakentamatonta. Mitä vaan.

Kannustan myös suuresti kokemaan. Kokemaan jotain omakohtaista runojen kautta. Siispä jätän omat tulkintani itselleni, ja jätän pallon tähän. Ota se, tai älä ota.

Elä hetkessä
 

Katson sun kanssas
auringon loppuun
Täällä et ole totta
koska täällä käytetään epätäydellistä
mutta mun sisällä
käytetään vain kehonkieltä

käsi nostaa hiukseni
lämmin niskassa, pienet kiekurani
elämänviivat liitoksessa,
toinen vasten leukaasi
kaksi vatsaa vastakkain,
huuleni otsallasi

olen virheetön
saat sen tuntumaan todelta,
yhtä totta kuin pois siirtyvä paitasi
sinä olet virheellinen,
liian hyvää järjestelmälleni
kaksi nenää vastakkain
sinä olet karhea

liian vaikea avata
on housujasi pimeässä
onneksi on neljä vikkelää kättä
tule minuun ja minuksi
sinä sinä sinä

Odotan sun kanssas
aikamme loppuun
Täällä olet totta
koska mikään ei mene väärin
mutta mun sisällä
herään aamuun taas vähin äänin

ja juuri siksikin
järjestelmä varoittaa virheestä,
täydellinen on epätäydellisyys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jes. ja epätäydellinen on aina täydellistä, koska sen täydellisempää täydellisyys ei voi olla. hienosti rakennettu tämäkin.

oijoi..klups...ööö...kops* ;D Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot