Rajatila

Runoilija prion

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

0f0003 - Illegal instruction
 

Taloja
rakkauden kansoittamia
taivas kuin viiva silmieni alla

Valo läikkyy
hetki kuin metropolissa
tähdet savuun piiloutuneina
johtavat universumia
kuin lahkoa

Kun näemme yhteisiä
kaasu-unia
katosta tippuu asbestia

ainoa asia, josta jaksan murehtia
on silmälasiesi kajo

ohjelma on suorittanut laittoman toiminnon

Selite: 
Androidi-ikävää toisen luokse, puolituttuutta vaikeassa suhteessa
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, tämä on niin hieno, niin monipuolisen hyvin kirjoitettu, pakko oli pitää tästä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot