Kurkista minuun!

Runoilija prion

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

0f0003 - Illegal instruction
 

Koska olen kaavamainen,
kerrassaan verraton lintunainen,
olomuodoton valkuainen,
kalmanhajuinen urpiainen,
närhi läpipäissään kuin Tiainen.

Almanakan mukaan rintaruokintaa!
Aikataulu ei anna! Junaa.

Hyökkää minuun
mammuttiratsastaja
meripihkaa kantapäissä
mahtaa sattua.

Onko sinulla haita?
Tai mustekalarenkaita?
Viiden euron aurinkotuoleja
muovinpalasia hiekassa.
Markettiyhteiskunta.

Tule luetuksi, vaivanmaksetuksi,
puukotetuksi pumpulitupoksi

Tuki sillä nenäsi.

Selite: 
Luovuta en koskaan!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot