Sinä

Runoilija Pollix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin olit lähelläni
avoimena, haavoittuvana
Sitten vetäydyit
kuoreesi takaisin

Voitko niin julmasti
leikkiä tunteilla, meillä?
Kerrotko vielä joskus
syyn tähän hiljaisuuteesi

Ethän enää vie pois
jotain minulle jo niin tärkeää
Jos jäät luokseni
lupaan, en koskaan sinua satuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kauniisti kirjoitit omalle rakkaallesi =)

 

Käyttäjän kaikki runot