Nimetön

Runoilija Pollix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin painaa
käteni kasvoillesi
ihoni ihoasi vasten
Tuntea lämpösi
Olla yhtä
niin kuin
olemme ajatuksissani
Tiedän
niin meidän
kuuluu olla

Tahtoisin tuntea
kätesi pitävän omaani
ihosi kosketuksen
Tuntea sinut vierelläni
Olla kaksin
yhdessä yksin
niin kuin
meidän kuuluisi olla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot