Nimetön

Runoilija Pollix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus
pujotat
kätesi käteeni
sormesi sormieni lomaan
hellästi
kenenkään näkemättä
ajattelematta
huomista
mitään
Katsot minua
hymyillen
tietäen
että pysyn siinä
niin kauan
kuin minua tarvitset
Painat pääsi
minua vasten
hiljaa
sanaakaan sanomatta

Sen hetken
tiedän olevani
sulle
ainoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot