Lämmin viltti

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katteettomat lupaukset.

Laihdutan, syön terveellisemmin, rupean urheilemaan.

Kauniita ajatuksia.
Mutta kuinka toteutettavissa?

Itse päätin tehdä lupauksen,
jonka voisin pitää.

Sinä iltana,
päätin sen yksin,
omassa mielessäni.

Olen enemmän aikaa sinun kanssasi.

Nyt kun enää keksisin,
kuka sinä olet.


Tahtoisin elää fantasiamaailmassa.
Välillä tympää olla realisti.

Selite: 
Hehe, menipä sekavaksi tunteiden purkaukseksi tämäkin. Räjähdys on päivän sana. Bush tykkää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä.
Kaksi ensimmäistä riviä iskivät kuin piikit lihaan.
Keskivaiheilla lämmitti ja loppu toi lohduttomat realiteetit taas esiin.
Todella hieno vuoristorata.^^
Suosikkeihin-->

Aina vaan paranee.

Hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot