Nimetön

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietiskelyä.

Myöhään yöllä.

Kysymyksiä,
ja niihin kaivattuja vastauksia.

Empatia on paradoksi.

Paradoksin syövereihin joutuneelle ihmiselle tulee olla empaattinen.

Paradoksien paradoksi?

Selite: 
Todellaki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot