Aloitus

Runoilija KooHoo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään minä henkilökohtaisesti ajattelin aloittaa alusta.

Hyvää iltaa, naiset ja herrat.
Tulkaa kokemaan tahdillinen Konsta,
joka suunnittelee kaikki letkautuksensa ajoissa!
Hän aina miettii sanojaan, tekee läksynsä
eikä juo suuria määriä virvoitusjuomia!

Hän ei ole ollenkaan oma itsensä!
Hän on epäsosiaalinen teini,
joka käy ryyppäämässä kylillä!

Hän ei kuuntele ollenkaan musiikkia
ja pukeutuu myös raitapaitoihin!

....

Joskus sitä on hyvä miettiä
onko se muutos niin järkevää.

Selite: 
Typerät sekundalupaukset.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tjaaha...
Ei itseään tarvitse erilaiseksi muuttaa jos itse on tyytyväinen. Oikea asenne.

Mutta omana itsenään oleminen ei oikeuta loukkauksiin... Niin että jokaisella on velvollisuus miettiä mitä suustansa päästää.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot