Veri.

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Viilto,
Ja siitä vuotavan veren tuskallisuudesta johtuva nautinto tekee jokaisesta sellaisesta tuntemisen arvoisen.
Jollakin masokistisella tavalla saamme fyysisestä tuskasta sairaalloista nautintoa.
He, jotka kieltävät itsetuhoisuudesta johtuvasta tunteesta nauttimisen, eivät ilmiselvästi ole koskaan kokeneet sellaista epätoivoisuuden tunnetta, joka purkautuu verenä ulos pintajännityksen lailla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaikesta itselleen aiheuttamasta fyysisestä kivusta saa kai jtn sairasta nautintoa koska se on ainakin omasta mielestäni erittäin mukavaa, kuten tietyntyyppinen kipu muutenkin... mutta jokatapauksessa, pidin tästä... ja onneksi olkoon syntymäpäiväsi johdosta...

Riipivän osuvaa kuvailua itsetuhosta, jota joskus tunnemme.

 

Käyttäjän kaikki runot