Älä

Runoilija BlackLotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hang on to your IQ.
 

Älä hyppää.
Älä sukella.

Älä murskaannu kymmeniksi palasiksi asvalttiin.
Älä huku ja vajoa alas merenpohjaan.

Älä tee sitä.
Tarvitsen sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikas avunpyyntö! Upea kerrassaan!

 

Käyttäjän kaikki runot