Ruusuja ja Voikukkia

Runoilija Puffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuolema voi korjata kaiken kauniin.
Yleensä se onkin niin;
Ne, joita me eniten rakastamme,
kuolevat ensimmäisenä.
Jäljelle jäävät harmaat varjot,
voikukat kuolleiden ruusujen ympärillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm..Selitän tässä nyt vielä jotain.
Tämä on ihana <33
Joo todellakin. Tuollainen sekoilu ei ole terveellistä mutta siitä syntyy hauskoja pölpötyksiä. XDD

 

Käyttäjän kaikki runot