Veren Vanki

Runoilija Puffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Punainen neste pitkin ihoani
Vaeltaa alaspäin
Lopulta tippuen huulilleni
Syntyy taas viilto uusi.

Veri valuu minusta poistuen
Ja takaisin nielen sen
Sama kuvio toistuen
Sylissä yön jumalattaren.

Miksi on niin kaunista
Veri eloni ehdoista?
Miksi pidän sen mausta
Vampyyrin lailla?

Se valuu koko yön
Ja seuraavana aamuna
On viillot ummessa
Käsi arpisena.

Kun ohitse vierähtää päivä,
Toistuu verinen konserttini
Soitto verellä iholleni...
Se vangitsee katseeni.

Ja se jatkuu aina,
Ilman poikkeusta.
Rakkauteni vereen ei haalistu...
Jälleen suutelen pisaran iholtani.

Selite: 
Minä en viiltele, mutta rakkauteni vereen on totta. Rakastan verta, se on niin kaunista matkustaessaan pisaroina ihoa pitkin. Tänään satuin koulun jälkeen pistämään itseäni nuppineulalla lehtileikettä kiinnittäessäni seinään, ja veri valui... Kaunista. Kai minä sitten olen vain vähän hullu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Minunkin mielestäni tämä oli hieno.
Tjoo. Pääsin livahtamaan hetkeksi koneelle. Ja tottakai se runoni viittasi marmatukseen ^^'' Loota ei sitten tosiaan kaikkia jaksanut kommentoida *naur*
Mutta nyt menen, ja kirjoittelehan runoja vaan. 8D

 

Käyttäjän kaikki runot