Sober hours

Runoilija wolftear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Peilin takana usvana näkyy oletettu minuus.
Kosketan häilyvää kuvajaistani ja tunnen lasin kylmyyden.
Säröillä ja halkeamilla liitetty minuuteni kiinni,
ja itse liitän sen tähtiorkesteriin yön kylmimpänä tuntina.
 

Have you seen her
when you walk at darkness?
Have you felt her breath
Did you turn your back?

Is it any wonder
that her laugh drowned so fast?
You betrayed her spirit,
her heart,her dreams.
Cruelty has no limits at your sick game


Now she tryes to forget,
she tryes to avoid silent moments
of sober hours,
when breathing is heavy as stones
Path to plesent dreams is so narrow
that you fall on your knees

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 2 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 4 Runo
wolftear Gates 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Sober hours 28.12.2006 0 Runo
wolftear Kuvajainen 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 28.12.2006 0 Runo