Nimetön

Runoilija wolftear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Peilin takana usvana näkyy oletettu minuus.
Kosketan häilyvää kuvajaistani ja tunnen lasin kylmyyden.
Säröillä ja halkeamilla liitetty minuuteni kiinni,
ja itse liitän sen tähtiorkesteriin yön kylmimpänä tuntina.
 

Taas aamu jakaa valoansa
Keskelle kuumien lakanoiden
Aloitan laskennan uudelleen
Karitsat nousevat jaloilleen taas,
maalaan maiseman uudestaan
Odottaen seuraavaa iltaa
jolloin nukahdan seuraamatta sinua

Kenen kanssa olinkaan viime yönä
Mihin päädyin unissani
Käteni ojensin tuntemattomaan,
enää ajattelematta väärää punertavaa


Olen tässä aamun hiipuessa,
kaivaten sitä tuntematonta
Mutta siunatumpaa se on,
kunhan askeleeni kulkevat ohitsesi


Iltahämärä rakastelee silmiäni
Sytyttää pienet lyhdyt,
pimeää on taipaleeni,
mutta en enää palele
(Kaipaa kämmeniini sinua)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 2 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 4 Runo
wolftear Gates 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Sober hours 28.12.2006 0 Runo
wolftear Kuvajainen 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 28.12.2006 0 Runo