Gates

Runoilija wolftear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Peilin takana usvana näkyy oletettu minuus.
Kosketan häilyvää kuvajaistani ja tunnen lasin kylmyyden.
Säröillä ja halkeamilla liitetty minuuteni kiinni,
ja itse liitän sen tähtiorkesteriin yön kylmimpänä tuntina.
 

How beautiful you are
when you`re sleeping without nightmares
No failure at your embrace
only guardian angels in your speak

Oh,how restless is my sleep
`Cause i don`t want to loose
any moment of invisible wings
Your breath calms me down
but darling,at morning,
you rise the gates of Hell again

Sleep in peace,beloved angel,
sleep without cold sweat
Even you`re far away
My hands are here,
for a calm embrace

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 2 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 4 Runo
wolftear Gates 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Nimetön 11.4.2007 0 Runo
wolftear Sober hours 28.12.2006 0 Runo
wolftear Kuvajainen 28.12.2006 0 Runo
wolftear Nimetön 28.12.2006 0 Runo