Viisi Viatonta

Runoilija Angel of Sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meitä oli monta
Me viisi viatonta
Etsimässä elämää
Kaksi onnetonta
Kolme levotonta
Odottamassa löytäjää

Rakas,älä huuda
Ei mitään tapahdu
Et saa mitä oisit halunnut
On elämäsi hajonnut
Aidan taakse kadonnut
Jos vain oisit tajunnut...

Kulta,älä valvo
Olet menettänyt sen
Tajuaisitko jo totuuden
Kerron sulle salaisuuden
Löydät kyllä ihmisen
Joka uskoo ajatuksen...

Meitä oli monta
Me viisi viatonta
Etsimässä elämää
Kaksi onnetonta
Kolme levotonta
Odottamassa löytäjää

Rakas,älä juokse

Oot kyllästynyt elämään
Niin väsynyt häviämään
Älä heitä toivoa menemään
Meidät kyllä löydetään
Miten saan sut ymmärtämään...

Kulta,älä odota
Älä jää menneisyyteen
Unohdut vain ikuisuuteen
Kurota kätesi eteen
Astu elämään uuteen
Me uskomme tulevaisuuteen...

Meitä oli monta
Me viisi viatonta
Etsimässä elämää
Kaksi onnetonta
Kolme levotonta
Odottamassa löytäjää

Selite: 
*huoh* tää ontuu ja pahasti mut minkäs teet...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot