Aikaa

Runoilija Johann3s

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kovin vaikeaa on tunnustaa
asioita ei saa halki kirveelläkään
Minä halusin vain puhua,
missä menemme

Ymmärrän toki että on taas kirjoitukset
Ymmärrän tietenkin sinun toivomukset

Mutta kovin vaikea on puhua
Jos kukaan ei kuuntele

Jos kuulet tämän, niin tietenkin minä rakastan

Selite: 
Vähän probleemaa suhdepuolella
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhuttelevan Hieno.

Jännä vaikutus tuo tietenkin tuossa loppulausessa... vakuuttaa vaiko ei...

Puhuttelevan Hieno.

Jännä vaikutus tuo tietenkin tuossa loppulausessa... vakuuttaa vaiko ei...

 

Käyttäjän kaikki runot