yksinäisyys

Runoilija hippijuppipunkkari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäisyydessäni rimpuilin lakanat ryttyyn

Nielin kyyneliä ikävissäni

Otin tyynyn kainalooni lohduttamaan

Yhtäkkiä ikävä oli poissa

Tuttu tuoksu tyynyssäni

Sinun tuoksusi vuoteeseeni jäänyt

-olit sittenkin todellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot