Nips naps

Runoilija hippijuppipunkkari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämänlangat solmussa, kaikin tavoin kiemuralla.

Jos vetää tuosta, niin toisaalta kiristää.

Tuntuu kuin joku muu vetelisi naruista.

Pahan paikan tullen kaivan sakset tuolta yöpöydän laatikosta, nips naps poikki moiset langat.

Vapaus on oikeaa elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot