Hymy

Runoilija hippijuppipunkkari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epätoivoisena makaan maassa

Kaavin kasaan pienen elämäni sirpaleita

Rikki menneet käteni, repeytynyt auki sydämmeni

Aina on opetettu hymyilemään kun koskee

Käsketty sanomaan "kaikki on hyvin"

Opetettu uskomaan siihen valheeseen itsekkin

Kunnes enää on jäljellä kuoret

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot