sirpaleina hurmiossa

Runoilija Kristallilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2021 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.1.1989

 

minä huudan,
mutta hengitän

ja pimeä puoleni paiskautuu valoon
raivolla hullun
ja vastasyntyneen
minä haukon tieni limasta
aurinkoon

minä sekoan
kuljen silmät auki pimeässä
nähden koko maailman

minä olen voittanut kuoleman

Selite: 
there's the light, there's the light
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on jotenkin..
psykoottisen upea.
ja se on ehdottomasti hyvä asia.

Vau ja uudelleen vau.

hurmiossa tosiaan! :D hieno runo, mahtipontinen, voitokas.

upea runo

tää on jotenkin..
psykoottisen upea.
ja se on ehdottomasti hyvä asia.

Vau ja uudelleen vau.

hurmiossa tosiaan! :D hieno runo, mahtipontinen, voitokas.

upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot