kuolontähti

Runoilija Kristallilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2021 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.1.1989

 

hiertää
lika, jota ei voi pestä pois
ja se ainoa rakkaus
joka minulta puuttuu
on sielua parjaava synti

kuin rupeutuva sydämen syrjä
syö se itseään
armon puutteessa

maailmani ainoa ihminen
jolla lopulta on väliä
ei välitä

pelko puristuneena ankkuriksi
tähän maailmaan

Selite: 
the dreams in which i'm dying are the best i've ever had.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot