florian

Runoilija Kristallilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2021 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.1.1989

 

sinä olet
näkymättömiä muurahaisia iholla
ja vaikka vanhan vesitornin katolla
voisi nähdä kaupungin yli
minä näen vain

kynsiesi kaartuvia puolikuita
piilossa käsivarteni alla

minä olen jättänyt sanomatta
juuri sen, mitä piti
tärkeimmät sanat vain kitalaessa kiinni
mustelmana kaulalla
ja silti

minä olen löytänyt meidät
jaetusta pimeydestä

antautumalla minä olen voittanut

Selite: 
oon ihan hulluna siuhun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot