kipupistekirjoitusta

Runoilija Kristallilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2021 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.1.1989

 

aina löytyy sellaisia kohtia
joista kipu ei ikinä turru
ja se on hyvä
sillä silloin minä elän
ja voi luoja

se sattuu
mutta oletko koskaan nähnyt
ensimmäistä auringonnousua
ensimmäisen herääjän silmin
koskettanut ensimmäisen kerran toista
kun hänkin näkee sen

ja huomannut
että niin kuin sinuun
sattuu toiseenkin
ja näin syntyy taas kohtia
joissa ei kipu koskaan turru
eikä tarvitsekaan

sillä minä kudon
tuskastani suojan
ja kun olen valmis

minä kuljen tunnelin päähän
ja ulos

Selite: 
"kuka ikinä oletkaan, vaikka en ole koskaan nähnyt sinua, vaikka en koskaan ehkä tule tapaamaan sinua, nauramaan kanssasi, itkemään kanssasi, minä rakastan sinua. "
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot