Nimetön

Runoilija Susanna009

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I offered her my hand
She took me by the arm
I knew that very instant
She meant to do me harm"



You close my eyes and soothe my ears
You heal my wounds and dry my tears ♥
 

tahdon ylittää rajan
miksi?
kun kadotan itseni
olen eniten itseni kaltainen

olen identiteettivapaa
sanat suoraan
tajunnan takaa
vapaa vapaa vapaa
mitä ikinä sillä tarkoitetaankaan

vain kaaos tekee
kaikesta selkeää
sillä vain tuskista syvin on tarpeeksi vahva
että se meidät herättää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo tämä :-7

 

Käyttäjän kaikki runot