Nimetön

Runoilija Susanna009

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I offered her my hand
She took me by the arm
I knew that very instant
She meant to do me harm"



You close my eyes and soothe my ears
You heal my wounds and dry my tears ♥
 

hyvänyönsuukot
kuin puukon iskut
olet huoneessa kaikkialla
veresi virtaa suonissani
vaikka makaat jo mullan alla

näen käsissäni
äitini pehmeät kädet
neulan jälkiin
päättyvän elämänviivan
sydämessä ikuiset arvet
iskut sen viimeisen riidan

mutta minä rakastan sinua

enemmän kuin vihaan elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot