Nimetön

Runoilija Susanna009

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I offered her my hand
She took me by the arm
I knew that very instant
She meant to do me harm"



You close my eyes and soothe my ears
You heal my wounds and dry my tears ♥
 

minä en nimeesi vanno
en huuda sinua avukseni
en osoita kiitollisuuttani sanoin
ja kun he voimasi edessä vapisevat
en kumarra sinua silloinkaan

minä en nöyrry tunteilleni
en kaadu armoa anellen
en pyydä suojaa heille
joita koko sydämestäni rakastan

teen heille suojan kädelläni
sanon sanani heidän puolesta
ja seison jalat tukevasti maassa
jokaisen sanani takana

eikä liekkini pala loppuun
vaikka niin moni myrsky
on koettanut tultani sammuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot